Trenger du å markedsføre din bedrift?

Det hjelper ikke med en flott nettside, og en flott logo om du ikke blir sett av potensielle kunder.

Vi kan hjelpe deg med å bli sett på nett. Den beste måten er å bruke Google Adwords. Dette gjør at du blir funnet i Google sin søkemotor.

Bli sett

Vi sørger for at du blir funnet på nett. Hvis du f.eks driver med boligstyling, og noen søker etter "boligstyling" i Google, så vil DIN bedrift bli vist i resultatene.


Adwords

Google Adwords er den beste måten å bli sett på i Google sin søkemotor. Du betaler et beløp hver måned (alt fra 5 kr til så mye du vil), og din bedrift vil vises når noen søker i Google.

Vi tar ansvar!

Vi følger med på hva som fungerer hver dag, og retter opp i det som ikke fungerer. En annonse krever kontinuerlig overvåkning, slik at alt fungerer best mulig for deg.


DIGITAL MARKEDSFØRING

*0,-

0 kr de to første mnd.

Deretter 495,- / mnd. + 10% av budsjett

pris er inklusiv mva
  • *Prøv gratis i 2 måneder før du bestemmer deg
  • Bli sett på nett (nettstedet ditt vises øverst i Googles søkemotor)
  • Vi har ansvar for markedsføringen i Google Adwords
  • Vi følger med på hva som fungerer, og retter opp i det som ikke fungerer

Ja, det stemmer…nesten.

I Google Adwords, så betaler man et fast beløp pr måned. Det kan være fra 5 kr pr. dag, til så mye du ønsker. Jo mer du betaler, desto oftere vises annonsen.

Dvs, du betaler ingen abonnement til oss de 2 første månedene, men du må betale beløpet du ønsker å bruke på selve Google-annonsene.

Hvis du ønsker å fortsette etter 2 måneder, så betaler du et fast beløp til oss pr. måned + 10% av budsjettet til selve annonsene. I tillegg kommer det beløpet som Google skal ha. Dette bestemmer du selv hva skal være. Det er ingen binding, og du kan si opp når som helst.

Eksempel: 

Du ønsker å bruke 1000 kr pr. måned på annonser. 

Du betaler derfor 2000 kr i løpet av de 2 første månedene.

Ønsker du å fortsette etter 2 måneder, så betaler du 395 kr + 10% av 1000 kr + 1000 kr som blir 395 + 100 + 1000 = 1450 kr pr. mnd. 

Det er mye arbeid med Google Adwords, og derfor gjør vi det på denne måten.

Bell design bruker omtrent 4000 kr i måneden på Adwords. Vi tjener ca 10x mer enn vi bruker, for å sette det i perspektiv.

Inntekten varierer selvsagt ut i fra hvilken nisje du opererer, og hvilken pris produktene dine har.

I begynnelsen av en Adwords-kampanje, så må man bruke litt tid på å kartlegge hvilken ord som skal legges inn som søkeord, og hva potensielle kunder søker etter. Dette tar ca to måneder.

Jo lenger en kampanje holder på, desto bedre blir resultatene. Dette er fordi vi retter på kampanjen hele tiden, slik at du kan betale minst mulig for mest mulig profitt.

«Adwords» er Google sitt verktøy for oss som vil markedsføre noe i Google.no. Bell Design har annonser i Google som dukker opp når noen søker etter «logo», «nettside» etc.

Markedsføring i Adwords kan fort bli et pengesluk om du ikke vet hva du skal gjøre.

Har du produkter som er relativt høyt priset (fra 400,- og oppover), så lønner det seg ofte å bruke markedsføring gjennom Adwords.

Har du derimot billige produkter til under 400 kr, så kan det bli dyrere å markedsføre, enn hva du tjener inn. Dette varierer selvsagt ut i fra hvilket produkt du selger og prisen på nøkkelordene du ønsker å målrette mot.

Du finner fort ut om det lønner seg eller ikke når du begynner å markedsføre.

OBS! For å kjøre annonser i Google Adwords, så må du sette av et budsjett på hva du skal bruke. Dette kan være alt fra 5 kr pr. dag, til så mye du ønsker. Jo mer du bruker, desto mer vises annonsen din i Google. 

Ta kontakt hvis du lurer på noe i forhold til markedsføring på nett.