FAQ - NETTSIDE

Slapp helt av. Vi har en ordning på det. Hvis du abonnerer på support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen, så betaler du et fast beløp hvert år. Se under «TJENESTER og PRIS» for mer info. Da står vi ansvarlig for alt på nettsiden til bedriften din. Det er ingen binding, foruten om at du må betale på forskudd (1 år om gangen).

Vi kan også stå ansvarlig for den digitale markedsføringen av bedriften din og for sidene i sosiale medier, om du ønsker det også.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Designet snakker vi om på forhånd. Hvis du er usikker på hva du ønsker, så kommer vi med forslag.

Abonnerer du på «support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen«, så kan du spørre oss når som helst om du lurer på noe i forhold til nettsiden din. Vi svarer kjapt når det er innenfor 09-15 på ukedager. Vi kan også legge ut alt av tekst/bilder/produkter på nettsiden din, så kan du fokusere på det DU er god på.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud på nettside til bedrift.

Ja!

Du får 100% administrator-rettigheter til nettsiden din.

Vi installerer en «sidebygger» som gjør det enkelt for deg å redigere siden din.

Hvis du abonnerer på vår support-, vedlikeholds- og ansvarsavtale, så kan vi legge inn bilder, tekst etc, som du sender oss. Vi står også ansvarlig for all oppdatering, sikkerhet, backup etc.

Hvis du ikke abonnerer på en avtale hos oss, så må du legge inn alt av tekst og bilder selv. Da står vi kun for layout når vi leverer siden til deg.

En nettside kan f.eks bestå av følgende:

 1. Hjem
 2. Tjenester
 3. Om
 4. Pris
 5. Kontakt

Dette er 5 ulike faner/sider som du har i menyen. Ønsker du flere, så fikser vi det. Vi tar 500 kr pr. side utover de 5 første. Dette avtales på forhånd.

Så mange du ønsker (ubegrenset).

Ja, det stemmer!

Hvis du IKKE ønsker å gå videre i prosessen etter første utkast, så betaler du absolutt ingenting (0 kr).

HVIS du ønsker å samarbeide videre etter første utkast, så betaler du avtalt sum. Faktura blir da sendt pr. e-post.

Du må da bestemme deg for om du kun ønsker en nettside levert med «dummy» tekst og bilder, eller om du vil at vi skal legge inn tekst og bilder for deg ved levering, og i ett år fremover. Velger du sistnevnte, så får du også ubegrenset med support. Les mer her.

Vi sender faktura via e-post. Forfall er 14 dager frem i tid.

Vi snakkes på Skype, og vi viser deg hvordan du kan ta i bruk din nye nettside, og hvordan du kan legge ut info på den. Dette skjer via skjermdeling, slik at det blir lettere å se hva som skjer. Skype er gratis, og er inkludert i de fleste Windows-versjoner. 

Vi setter av 2 timer til opplæring. De fleste er fornøyd etter ca 45 minutter.

Det kommer an på hvilken pakke du ønsker. Vi bruker vanligvis 2-4 dager på å sette opp første utkast til en liten nettside, og opptil én uke på å sette opp en større nettside (nettbutikk etc.).

Nettbutikken er av profesjonell type. Vi bruker WooCommerce. Nettbutikken passer ypperlig til små og mellomstore bedrifter.

På engelsk er det noe som heter «landing page». Slike sider har ett formål; å få deg til å kjøpe noe, eller å få deg inn på en epost-liste.

En landingsside er en side hvor det ofte er lite tekst, og det eneste leseren kan gjøre, er å skrive inn en epost-adresse, eller klikke «kontakt oss». Poenget er å ikke gi for mye lesestoff, men gjøre valget enkelt for leseren/kunden.

Har du annonse i Adwords, så kan det være lurt med en dedikert landingsside. Dette kan vi fikse, om du abonnerer på pakken som omhandler digital markedsføring. Les mer her.

Søk på landing page i Google, og du ser fort hva som menes. 

Hvis du f.eks skal selge et produkt, eller et online kurs, og kurset eller produktet kun er for medlemmer, så er dette for deg. Her må medlemmene logge seg inn med brukernavn og passord. Du kan også sette opp betalingssløsning, slik at de må betale først for å få tilgang til kurset.

Har du noen gang skrevet inn e-posten din i et felt, og senere mottatt e-poster fra et firma eller en nettside? Da vet du hva en epost-liste er. 

Dette er ypperlig til deg som ønsker å bygge en liste med personer (navn og epost-adresser) for så og sende ut nyhetsbrev, reklame eller annen info.

Forum er en plass hvor man kan diskutere i tråder. Ett eksempel er vgd.no.

Grunnprisen for nettside er finner du her. Dette innebærer at du får en enkel og lekker nettside. Vanligvis inneholder en slik side følgende:

 • forside
 • blogg
 • om oss 
 • kontakt
 • referanser

Ønsker du blogg, så er dette inkludert i prisen på grunnpakken.

Ønsker du e-postliste, så ta kontakt, så får du et uforpliktende tilbud på det.

Abonnerer du på support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen, så kan vi legge inn alt av tekst og bilder til listen din. Med andre ord, så tar vi 100% ansvar for listen din og for nettsiden din.

Ønsker du at vi skal skrive alt av tekst, så ta kontakt, så gir vi deg et tilbud på det også.

Ta kontakt, så ser vi an. Innebærer det mye spesialtilpasning, så blir det noe dyrere enn grunnpakken.

Nei! Prisene du ser, betales én gang. Det som eventuelt betales fast, er prisen for domene og webhotell (410 kr pr. år). Dette må du ha for å ha en nettsideadresse og en plass hvor alt av tekst og bilder blir lagret. 

Men, om du ønsker support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen, så betaler du et fast beløp hvert år. Se under «TJENESTER og PRIS» for mer info. Dette er en valgfri tjeneste.

Når produktet er levert, så får du opplæring (om du ønsker) i bruken. Vi setter av 2 timer, men det tar vanligvis under 1 time. 

Etter dette, så har du to valg:

 1. Abonnere på en av avtalene vi tilbyr. Mer info finner du her.
 2. Du betaler ingenting fast, men blir fakturert for tiden vi bruker på å hjelpe deg når det oppstår et problem. Vi har en timespris på 700 kr.

Trenger du nettside til bedrift? Ikke nøl med å ta kontakt i dag.

FAQ - LOGO

Ja, hvis du ikke er fornøyd med første utkast som vi leverer, så betaler du ingenting. Men, du får heller ikke rettighetene på logoene vi leverer. Rettigheter får du KUN hvis du betaler.

Du kan få akkurat de filene du ønsker. Du får PSD, JPG, AI, EPS, PNG etc…det du måtte ønske.

Du får 6 eller 12 ulike design.

Du betaler som nevnt tidligere kun hvis du ønsker å gå videre i prosessen etter du har mottatt første utkast.

Da mottar du faktura pr. e-post med 14 dagers betalingsfrist.

Når du er helt fornøyd, så mottar du endelige filformater. Du kan få akkurat de filformatene du ønsker. Vi kan hjelpe deg med å velge filformater hvis du er usikker på hva du selv trenger. 

Trenger du andre filformater på et senere tidspunkt, så er vi behjelpelig med å ordne det, uten ekstra kostnad.

Prisen er i utgangspunktet den samme om du ønsker helt ny logo, eller endring av logo. Men, er det små endringer som tar liten tid for oss, så diskuteres pris. Kontakt oss ved å bruke knappen ovenfor, så skriver du dette i meldingsfeltet.

Dette blir det samme som å endre logoen, og prisen er i utgangspunktet det samme som ny logo koster. Men, er det snakk om små endringer, så diskuteres pris på forhånd. Ta kontakt.

Hvis du skal ha mange logoer, så kan vi gi en rabatt. Kontakt oss for å avtale en rabatt.

All info om navn, post- og e-postadresse, telefonnummer og annen informasjon om deg eller din bedrift, vil holdes skjult hos oss. Vi deler aldri informasjon uten samtykke.

Vanligvis får du første utkast etter 2-3 dager. Dette kommer an på hvor mange oppdrag vi holder på med. Når første utkast er ferdig, så sender vi dette på e-post. Du sier hva du trenger endret, og vi endrer det til neste utkast.

Når vi mottar betaling for logoen, så er den juridiske opphavsretten til logoen din.

Hvis du har mottatt ulike utkast, og du bruker disse uten å betale faktura, så blir saken sendt til inkasso hos SVEA finans. Det er altså VI som eier logoen(e) så lenge du ikke har betalt. Når du har betalt, så eier DU alle rettigheter til logoen.

Vi skriver ikke dette for å skremme deg, men vi har opplevd at noen har fått utkast, og gått til andre designere for å finpusse på logoen. Dette er altså forbudt.

Ta kontakt, og si hva dere ønsker. På den måten finner vi ut om dette er et oppdrag for oss. Prisen er ofte noe høyere for russelogo enn for vanlig logo.

FAQ - SUPPORT / VEDLIKEHOLD / ANSVAR / MARKEDSFØRING

Du betaler på forskudd, så bindingen er 1 år om gangen.

Når det har gått ett år, så sender vi ny faktura. Du kan da si at du ikke ønsker å fortsette avtalen, og vi trekker tilbake faktura. Du må gi beskjed om dette FØR forfallsdato er passert (14 dager).

Hvis det er snakk om veldig mye tekst/bilder/produkter, så må pris diskuteres på forhånd. Dette blir i så fall et éngangsbeløp som betales for at vi skal legge inn svært mye første gang.

Er det snakk om «normale» mengder info, så er dette inkludert i PAKKE B.

Vi diskuterer dette på forhånd.

«Adwords» er Google sitt verktøy for oss som vil markedsføre noe i Google.no. Bell Design har annonser i Google som dukker opp når noen søker etter «logo», «nettside» etc.

Markedsføring i Adwords kan fort bli et pengesluk om du ikke vet hva du skal gjøre.

Har du produkter som er høyt priset (fra 800,- og oppover), så lønner det seg ofte å bruke markedsføring gjennom Adwords.

Har du derimot billige produkter til 200 kr, så kan det fort bli dyrere å markedsføre, enn hva du tjener inn. Dette varierer selvsagt ut i fra hvilket produkt du selger.

Du finner fort ut om det lønner seg eller ikke når du begynner å markedsføre.

OBS! For å kjøre annonser i Google Adwords, så må du sette av et budsjett på hva du skal bruke. Dette kan være alt fra 5 kr pr. dag, til så mye du ønsker. Jo mer du bruker, desto mer vises annonsen din i Google. Dette beløpet må du selv dekke, og er ikke inkludert i årsprisen du ser under «PAKKE C».

Ta kontakt hvis du lurer på noe i forhold til markedsføring på nett.

Det er helt frivillig å ha en slik pakke som du ser ovenfor. Men, om du ikke har, og du trenger hjelp etter at vi har satt opp siden din, så fakturerer vi 700 kr / time på support/vedlikehold. Trenger du 10 minutter med hjelp, så fakturerer vi for 10 minutter.

Abonnerer du på pakke B eller pakke D, så står vi ansvarlig for nettsiden. Går noe galt, så fikser vi det. HVIS softwaren vi bruker for å sette opp nettsiden av en eller annen grunn legger ned driften, og vi ikke lenger kan bruke software, så setter vi opp ny side med ny software. Er det stort omfang, så tar vi litt ekstra betalt for dette, da det innebærer mye jobb. Når det er sagt, så er sjansen SVÆRT liten for at dette skulle skje, da softwaren vi bruker er godt etablert i markedet.