Trenger du å markedsføre din bedrift?

Det hjelper ikke med en flott nettside, og en flott logo om du ikke blir sett av potensielle kunder.

Vi kan hjelpe deg med å bli sett på nett. Den beste måten er å bruke Google Adwords. Dette gjør at du blir funnet i Google sin søkemotor.

Bli sett

Vi sørger for at du blir funnet på nett. Hvis du f.eks driver med boligstyling, og noen søker etter "boligstyling" i Google, så vil DIN bedrift bli vist i resultatene.


Adwords

Google Adwords er den beste måten å bli sett på i Google sin søkemotor. Du betaler et beløp hver måned (alt fra 5 kr til så mye du vil), og din bedrift vil vises når noen søker i Google.

Vi tar ansvar!

Vi følger med på hva som fungerer hver dag, og retter opp i det som ikke fungerer. En annonse krever kontinuerlig overvåkning, slik at alt fungerer best mulig for deg.

DIGITAL MARKEDSFØRING

0,-

0 kr de to første mnd.

Deretter 700,- / mnd. ved fortsettelse

pris er inkl. mva
  • *Prøv gratis i to måneder før du bestemmer deg
  • Bli sett på nett
  • Vi har ansvar for markedsføringen i Google Adwords
  • Vi følger med på hva som fungerer, og retter opp i det som ikke fungerer

Ja, det stemmer…nesten.

I Google Adwords, så betaler man et fast beløp pr måned. Det kan være fra 5 kr pr. dag, til så mye du ønsker. Jo mer du betaler, desto oftere vises annonsen.

Det du får gratis hos oss, er gebyret VI tar for å drifte annonsene.

Hvis du ønsker å fortsette etter to måneder, så betaler du et fast beløp til oss pr. måned. Det er ingen binding, og du kan si opp når som helst.

Det er mye arbeid med Google Adwords, og derfor gjør vi det på denne måten.

«Adwords» er Google sitt verktøy for oss som vil markedsføre noe i Google.no. Bell Design har annonser i Google som dukker opp når noen søker etter «logo», «nettside» etc.

Markedsføring i Adwords kan fort bli et pengesluk om du ikke vet hva du skal gjøre.

Har du produkter som er høyt priset (fra 800,- og oppover), så lønner det seg ofte å bruke markedsføring gjennom Adwords.

Har du derimot billige produkter til 200 kr, så kan det fort bli dyrere å markedsføre, enn hva du tjener inn. Dette varierer selvsagt ut i fra hvilket produkt du selger.

Du finner fort ut om det lønner seg eller ikke når du begynner å markedsføre.

OBS! For å kjøre annonser i Google Adwords, så må du sette av et budsjett på hva du skal bruke. Dette kan være alt fra 5 kr pr. dag, til så mye du ønsker. Jo mer du bruker, desto mer vises annonsen din i Google. Dette beløpet må du selv dekke, og er ikke inkludert i årsprisen du ser under «PAKKE C».

Ta kontakt hvis du lurer på noe i forhold til markedsføring på nett.