Trenger du å markedsføre din bedrift?

Det hjelper ikke med en flott nettside, og en flott logo om du ikke blir sett av potensielle kunder.

Vi kan hjelpe deg med å bli sett på nett. Den beste måten er å bruke Google Adwords. Dette gjør at du blir funnet i Google sin søkemotor.

Bli sett

Vi sørger for at du blir funnet på nett. Hvis du f.eks driver med boligstyling, og noen søker etter "boligstyling" i Google, så vil DIN bedrift bli vist i resultatene.


Adwords

Google Adwords er den beste måten å bli sett på i Google sin søkemotor. Du betaler et beløp hver måned (alt fra 5 kr til så mye du vil), og din bedrift vil vises når noen søker i Google.

Vi tar ansvar!

Vi følger med på hva som fungerer hver dag, og retter opp i det som ikke fungerer. En annonse krever kontinuerlig overvåkning, slik at alt fungerer best mulig for deg.

DIGITAL MARKEDSFØRING

595,-

pr. mnd.

pris er inkl. mva
  • Bli sett på nett
  • Vi har ansvar for markedsføringen i Google Adwords
  • Vi følger med på hva som fungerer, og retter opp i det som ikke fungerer

Du betaler på forskudd, og bindingen er i 6 måneder. Etter dette, så kan du fritt si opp avtalen når du ønsker.

«Adwords» er Google sitt verktøy for oss som vil markedsføre noe i Google.no. Bell Design har annonser i Google som dukker opp når noen søker etter «logo», «nettside» etc.

Markedsføring i Adwords kan fort bli et pengesluk om du ikke vet hva du skal gjøre.

Har du produkter som er høyt priset (fra 800,- og oppover), så lønner det seg ofte å bruke markedsføring gjennom Adwords.

Har du derimot billige produkter til 200 kr, så kan det fort bli dyrere å markedsføre, enn hva du tjener inn. Dette varierer selvsagt ut i fra hvilket produkt du selger.

Du finner fort ut om det lønner seg eller ikke når du begynner å markedsføre.

OBS! For å kjøre annonser i Google Adwords, så må du sette av et budsjett på hva du skal bruke. Dette kan være alt fra 5 kr pr. dag, til så mye du ønsker. Jo mer du bruker, desto mer vises annonsen din i Google. Dette beløpet må du selv dekke, og er ikke inkludert i årsprisen du ser under «PAKKE C».

Ta kontakt hvis du lurer på noe i forhold til markedsføring på nett.

Det er helt frivillig å ha en slik pakke som du ser ovenfor. Men, om du ikke har, og du trenger hjelp etter at vi har satt opp siden din, så fakturerer vi 700 kr / time på support/vedlikehold. Trenger du 10 minutter med hjelp, så fakturerer vi for 10 minutter.

Alle priser er inkl. mva, altså det du faktisk betaler.