Profesjonell hjemmeside til bedrift

bli synlig på nett, og få FLERE kunder/besøkende

Når det gjelder hjemmeside til bedrift, så kan du få alt fra enkle infosider, til mer komplekse sider som passer akkurat ditt formål.
Dette kan f.eks være en medlemsside, eller en nettside til frisører som ønsker funksjon til timebestilling/booking.

Ta kontakt og si hva du tenker, så finner vi en løsning.

Pristabell til nettside finner du lenger ned på siden.

Fornøydhetsgaranti

Bell design ønsker fornøyde kunder. Derfor betaler du INGENTING før du eventuelt er fornøyd med første utkast på nettsiden. Det er derfor helt bekymringsfritt å starte en prosess hos oss.

Du får hjelp

Hos Bell design, så får du svar på alle spørsmål du måtte ha. Hvis vi f.eks skal vise deg noe via vår PC, så kan vi bruke Skype hvor du ser skjermen vår. På den måten er det lettere å forklare.

Du får det du ønsker

Hos Bell design, får du ordentlige og profesjonelle sider som ikke bare fungerer bra, men som også ser bra ut. Du får akkurat den typen nettside du ønsker (enkel eller kompleks).

Epost-adresser

Du får ubegrenset med epost-adresser. Har du 100 ansatte i firmaet, så kan du få 100 adresser uten ekstra kostnad.Mobilvennlig

Nettsidene til bedrift fungerer like bra på mobil, som på PC. Vi sørger for at alt fungerer som det skal, og at det går kjapt når noen surfer på nettsiden din.


Sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor når du bestiller nettside til din bedrift. Du får gratis SSL-sertifikat og vi sørger for at nettsiden din er sikret mot innbrudd. Vi tar også backup av alt.

Alle priser er eksklusiv mva

HJEMMESIDE TIL BEDRIFT

fra 5000,-
alle priser er inklusiv mva
  • Trenger du andre løsninger som f.eks nettbutikk, forum, medlemsside, booking-system etc.? Ta kontakt for pris.

SUPPORT / ANSVAR / VEDLIKEHOLD / MARKEDSFØRING?

Support-, ansvars-, og vedlikeholdsavtale innebærer at vi står 100% ansvarlig for ditt produkt og din markedsføring. Vi kan også legge inn alt av tekst og bilder som du sender oss (fortløpende). Du får også ubegrenset med support.
  • Klikk under for mer info.