Profesjonell hjemmeside til bedrift

bli synlig på nett, og få FLERE kunder

En ny nettside til bedrift skal ikke bare gi info til andre. Den skal også tiltrekke seg nye kunder, samtidig som den kan brukes som et kommunikasjonsverktøy.
Velg mellom enkle infosider, til mer komplekse nettbutikker og medlemssider.
Ta kontakt og si hva du tenker, så finner vi en løsning.

Pristabell finner du lenger ned på siden på nettside til bedrift

Fornøydhetsgaranti

Bell design ønsker fornøyde kunder. Derfor betaler du INGENTING før du eventuelt er fornøyd med første utkast på nettsiden. Det er derfor helt bekymringsfritt å starte en prosess hos oss.

Du får hjelp

Hos Bell design, så får du svar på alle spørsmål du måtte ha. Hvis vi f.eks skal vise deg noe via vår PC, så kan vi bruke Skype hvor du ser skjermen vår. På den måten er det lettere å forklare.

Lekkert design

Hos Bell design, får du ordentlige og profesjonelle sider som ikke bare fungerer bra, men som også ser bra ut.
Bruker du support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen, så slipper du å gjøre noe; vi tar oss av all drift på nettet!

Epost-adresser

Du får ubegrenset med epost-adresser. Har du 100 ansatte i firmaet, så kan du få 100 adresser uten ekstra kostnad.Mobilvennlig

Nettsidene til bedrift fungerer like bra på mobil, som på PC. Vi sørger for at alt fungerer som det skal, og at det går kjapt når noen surfer på nettsiden din.


Sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor når du bestiller nettside til din bedrift. Du får gratis SSL-sertifikat og vi sørger for at nettsiden din er sikret mot innbrudd. Vi tar også backup av alt.

PROFESJONELL HJEMMESIDE TIL BEDRIFT

Fra 1995,-
alle priser er eks. mva
 • Nettside til bedrift: fra 1995,-
 • Nettbutikk: 2995,-
 • Medlemsside: 2995,-
 • Forum: 2995,-

SUPPORT / ANSVAR / VEDLIKEHOLD / MARKEDSFØRING?

Support-, ansvars-, og vedlikeholdsavtale innebærer at vi står 100% ansvarlig for ditt produkt og din markedsføring. Du får også ubegrenset med support.
 • Klikk under for mer info.

Spørsmål & svar

Slapp helt av. Vi har en ordning på det. Hvis du abonnerer på support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen, så betaler du et fast beløp hvert år. Se under «TJENESTER og PRIS» for mer info. Da står vi ansvarlig for alt på nettsiden til bedriften din. Det er ingen binding, foruten om at du må betale på forskudd (1 år om gangen).

Vi kan også stå ansvarlig for den digitale markedsføringen av bedriften din og for sidene i sosiale medier, om du ønsker det også.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Designet snakker vi om på forhånd. Hvis du er usikker på hva du ønsker, så kommer vi med forslag.

Abonnerer du på «support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen«, så kan du spørre oss når som helst om du lurer på noe i forhold til nettsiden din. Vi svarer kjapt når det er innenfor 09-15 på ukedager. Vi kan også legge ut alt av tekst/bilder/produkter på nettsiden din, så kan du fokusere på det DU er god på.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud på nettside til bedrift.

Ja!

Du får 100% administrator-rettigheter til nettsiden din.

Vi installerer en «sidebygger» som gjør det enkelt for deg å redigere siden din.

Hvis du abonnerer på vår support-, vedlikeholds- og ansvarsavtale, så kan vi legge inn bilder, tekst etc, som du sender oss. Vi står også ansvarlig for all oppdatering, sikkerhet, backup etc.

Hvis du ikke abonnerer på en avtale hos oss, så må du legge inn alt av tekst og bilder selv. Da står vi kun for layout når vi leverer siden til deg.

En nettside kan f.eks bestå av følgende:

 1. Hjem
 2. Tjenester
 3. Om
 4. Pris
 5. Kontakt

Dette er 5 ulike faner/sider som du har i menyen. Ønsker du flere, så fikser vi det. Vi tar 500 kr pr. side utover de 5 første. Dette avtales på forhånd.

Så mange du ønsker (ubegrenset).

Ja, det stemmer!

Hvis du IKKE ønsker å gå videre i prosessen etter første utkast, så betaler du absolutt ingenting (0 kr).

HVIS du ønsker å samarbeide videre etter første utkast, så betaler du avtalt sum. Faktura blir da sendt pr. e-post.

Du må da bestemme deg for om du kun ønsker en nettside levert med «dummy» tekst og bilder, eller om du vil at vi skal legge inn tekst og bilder for deg ved levering, og i ett år fremover. Velger du sistnevnte, så får du også ubegrenset med support. Les mer her.

Vi sender faktura via e-post. Forfall er 14 dager frem i tid.

Vi snakkes på Skype, og vi viser deg hvordan du kan ta i bruk din nye nettside, og hvordan du kan legge ut info på den. Dette skjer via skjermdeling, slik at det blir lettere å se hva som skjer. Skype er gratis, og er inkludert i de fleste Windows-versjoner. 

Vi setter av 2 timer til opplæring. De fleste er fornøyd etter ca 45 minutter.

Det kommer an på hvilken pakke du ønsker. Vi bruker vanligvis 2-4 dager på å sette opp første utkast til en liten nettside, og opptil én uke på å sette opp en større nettside (nettbutikk etc.).

Nettbutikken er av profesjonell type. Vi bruker WooCommerce. Nettbutikken passer ypperlig til små og mellomstore bedrifter.

På engelsk er det noe som heter «landing page». Slike sider har ett formål; å få deg til å kjøpe noe, eller å få deg inn på en epost-liste.

En landingsside er en side hvor det ofte er lite tekst, og det eneste leseren kan gjøre, er å skrive inn en epost-adresse, eller klikke «kontakt oss». Poenget er å ikke gi for mye lesestoff, men gjøre valget enkelt for leseren/kunden.

Har du annonse i Adwords, så kan det være lurt med en dedikert landingsside. Dette kan vi fikse, om du abonnerer på pakken som omhandler digital markedsføring. Les mer her.

Søk på landing page i Google, og du ser fort hva som menes. 

Hvis du f.eks skal selge et produkt, eller et online kurs, og kurset eller produktet kun er for medlemmer, så er dette for deg. Her må medlemmene logge seg inn med brukernavn og passord. Du kan også sette opp betalingssløsning, slik at de må betale først for å få tilgang til kurset.

Har du noen gang skrevet inn e-posten din i et felt, og senere mottatt e-poster fra et firma eller en nettside? Da vet du hva en epost-liste er. 

Dette er ypperlig til deg som ønsker å bygge en liste med personer (navn og epost-adresser) for så og sende ut nyhetsbrev, reklame eller annen info.

Forum er en plass hvor man kan diskutere i tråder. Ett eksempel er vgd.no.

Grunnprisen for nettside er finner du her. Dette innebærer at du får en enkel og lekker nettside. Vanligvis inneholder en slik side følgende:

 • forside
 • blogg
 • om oss 
 • kontakt
 • referanser

Ønsker du blogg, så er dette inkludert i prisen på grunnpakken.

Ønsker du e-postliste, så ta kontakt, så får du et uforpliktende tilbud på det.

Abonnerer du på support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen, så kan vi legge inn alt av tekst og bilder til listen din. Med andre ord, så tar vi 100% ansvar for listen din og for nettsiden din.

Ønsker du at vi skal skrive alt av tekst, så ta kontakt, så gir vi deg et tilbud på det også.

Ta kontakt, så ser vi an. Innebærer det mye spesialtilpasning, så blir det noe dyrere enn grunnpakken.

Nei! Prisene du ser, betales én gang. Det som eventuelt betales fast, er prisen for domene og webhotell (410 kr pr. år). Dette må du ha for å ha en nettsideadresse og en plass hvor alt av tekst og bilder blir lagret. 

Men, om du ønsker support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen, så betaler du et fast beløp hvert år. Se under «TJENESTER og PRIS» for mer info. Dette er en valgfri tjeneste.

Når produktet er levert, så får du opplæring (om du ønsker) i bruken. Vi setter av 2 timer, men det tar vanligvis under 1 time. 

Etter dette, så har du to valg:

 1. Abonnere på en av avtalene vi tilbyr. Mer info finner du her.
 2. Du betaler ingenting fast, men blir fakturert for tiden vi bruker på å hjelpe deg når det oppstår et problem. Vi har en timespris på 700 kr.

Trenger du nettside til bedrift? Ikke nøl med å ta kontakt i dag.