Trenger du til din bedrift?

En ny nettside skal ikke bare gi info til andre. Den skal også tiltrekke seg nye kunder, samtidig som den kan brukes som et kommunikasjonsverktøy.
Velg mellom enkle infosider, til mer komplekse nettbutikker og medlemssider.
Ta kontakt og si hva du tenker, så finner vi en løsning.

PS. ingen betaling før du er fornøyd.

Webdesign

Hos Bell design, får du ordentlige og profesjonelle sider som ikke bare fungerer bra, men som også ser bra ut.
Bruker du support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen, så slipper du å gjøre noe; vi tar oss av all drift på nettet!

Mobilvennlig

Nettsidene fungerer like bra på mobil, som på PC. Vi sørger for at alt fungerer som det skal, og at det går kjapt når noen surfer på nettsiden din.


Fornøydhetsgaranti

Bell design ønsker fornøyde kunder. Derfor betaler du INGENTING før du eventuelt er fornøyd med første utkast. Det er derfor helt bekymringsfritt å starte en prosess hos oss.

GRUNNPAKKE

3995,-
 • Profesjonell og lekker nettside du kan redigere selv
 • Eget domene og webhotell (410,- / år)
 • Blogg
 • Gratis SSL
 • Epost-adresser (ubegrenset)
 • Mobilvennlig nettside
 • Schema markup inkludert
 • Ingen betaling før du er fornøyd
 • Support via e-post i 1 mnd
 • Opplæring via Skype

! (utropstegn) = valgfri tjeneste

GRUNNPAKKE + "PLUKK OG MIKS"

fra 3995,-
 • Alt i grunnpakken
 • Nettbutikk: + 3000,-
 • Medlemsside: + 2000,-
 • Nyhetsbrev: + 2000,-
 • Forum: + 2000,-
 • Adwords/markedsføring: MER INFO

TRENGER DU SUPPORT / ANSVAR / VEDLIKEHOLD?

Support-, ansvars-, og vedlikeholdsavtale innebærer at vi står 100% ansvarlig for ditt produkt og din markedsføring. Du får også ubegrenset med support.

Klikk under for mer info.
 •  

Domene er navnet på nettsiden du skriver i adressefeltet. F.eks http://belldesign.no eller http://vg.no.
Ønsker du olanormann.no, så kan du det, så lenge det er ledig.

Når vi setter opp nettsider, så bruker vi et verktøy som heter WordPress. Dette er verdens mest brukte verktøy for skaping av nettsider. I alle våre nettsidepakker, så inkluderer vi opplæring via Skype.

Designet snakker vi om på forhånd. Hvis du er usikker på hva du ønsker, så kommer vi med forslag.

Abonnerer du på «support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen«, så kan du spørre oss når som helst om du lurer på noe i forhold til nettsiden din. Er det utenom normal arbeidstid, så må du vente til neste arbeidsdag.

Ja!

Du får 100% administrator-rettigheter til nettsiden din.

Hvis du abonnerer på vår support-, vedlikeholds- og ansvarsavtale, så kan vi legge inn bilder, tekst etc, som du sender oss. Vi står også ansvarlig for all oppdatering, sikkerhet, backup etc.

Så mange du ønsker (ubegrenset).

Ja, det stemmer!

Hvis du IKKE er fornøyd med første utkast vi viser deg (gjelder for alle produkter), så betaler du absolutt ingenting (0 kr).

HVIS du er fornøyd med første utkast, og du ønsker å samarbeide videre, så betaler du 50% av summen. Resten betales når produktet er helt ferdig.

Vi sender faktura via e-post. Forfall er 14 dager frem i tid, fra og med du mottar endelig produkt.

Hvis du er fornøyd med første utkast, så kommer det en faktura på 50% av beløpet. Denne må betales FØR vi går videre med arbeidet på logoen.

Vi snakkes på Skype, og vi viser deg hvordan du kan ta i bruk din nye nettside, og hvordan du kan legge ut info på den. Dette skjer via skjermdeling, slik at det blir lettere å se hva som skjer. Skype er gratis, og er inkludert i de fleste Windows-versjoner.

Det kommer an på hvilken pakke du ønsker. Vi bruker vanligvis 2-4 dager på å sette opp første utkast til en liten nettside, og opptil én uke på å sette opp en større nettside (nettbutikk etc.).

Nettbutikken er av profesjonell type. Vi bruker WooCommerce. Nettbutikken passer ypperlig til små og mellomstore bedrifter.

På engelsk er det et uttrykk som heter «sales page» og «landing page». Slike sider har ett formål; å få deg til å kjøpe noe, eller å få deg inn på en epost-liste.

En landingsside er en side hvor det ofte er lite tekst, og det eneste leseren kan gjøre, er å skrive inn en epost-adresse, eller klikke «kontakt oss». Poenget er å ikke gi mye lesestoff, men gjøre valget enkelt for leseren/kunden.

Søk på landing page i Google, og du ser fort hva som menes. 

Ønsker du en sånn side, så inngår det i nettside-grunnpakken vår. 

Hvis du f.eks skal selge et produkt, eller et online kurs, og kurset eller produktet kun er for medlemmer, så er dette for deg. Her må medlemmene logge seg inn med brukernavn og passord. Du kan også sette opp betalingssløsning, slik at de må betale først for å få tilgang til kurset.

Har du noen gang skrevet inn e-posten din i et felt, og senere mottatt e-poster fra et firma eller en nettside? Da vet du hva en epost-liste er. 

Dette er ypperlig til deg som ønsker å bygge en liste med personer (navn og epost-adresser) for så og sende ut nyhetsbrev, reklame eller annen info.

Forum er en plass hvor man kan diskutere i tråder. Ett eksempel er vgd.no.

Grunnprisen for nettside er 3995,-. Dette innebærer at du får en enkel og lekker nettside. Vanligvis inneholder en slik side følgende:

 • forside
 • blogg
 • om oss 
 • kontakt
 • referanser
 • noe annet…

Ønsker du blogg, så er dette inkludert i prisen på grunnpakken.

Epost-liste koster 2000 kr ekstra, og vi kan hjelpe deg å sette opp de første e-postene. Du får uansett opplæring i bruken. De som leverer en slik tjeneste, tar betalt ca 150 kr / måned. Har du en veldig stor liste med flere 1000 e-poster, så økes prisen noe. Du tjener dette vanligvis inn igjen i form av reklame av egne produkter.

Abonnerer du på support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen, så kan vi legge inn alt av tekst og bilder til listen din. Med andre ord, så tar vi 100% ansvar for listen din og for nettsiden din.

PS. Du må skrive teksten selv 🙂

Ta kontakt, så ser jeg an. Innebærer det mye spesialtilpasning, så må pris diskuteres. De aller fleste er fornøyd med en løsning som inngår i grunnpakken. 

Vi har hjemmekontor, og vi holder all kommunikasjon via e-post/telefon/Skype. På den måten kan vi skru ned prisen i forhold til flere av konkurrentene.

Nei! Prisene du ser, betales én gang. Det som eventuelt betales fast, er prisen for domene og webhotell. Men det bestemmes av leverandøren selv, ikke av oss. 

Men, om du ønsker support-, vedlikeholds- og ansvarsavtalen, så betaler du et fast månedsbeløp. Se under «TJENESTER og PRIS» for mer info. I denne avtalen, så er også domene/webhotell inkludert.