Litt om hvordan vi startet

Daglig leder hos Bell design er Vegard Bell. Bell design ble opprettet høsten 2017.

Starten på det digitale designlivet for Vegard, startet i 2004 ved Fredly Folkehøgskole. Her lærte han mye om programmering, nettsidebygging og grafisk design. I 2005, studerte han informatikk ved Universitetet i Bergen. Interessen for temaet nettsider og grafisk design økte mer og mer. I dag har han god kompetanse innen Photoshop, Illustrator, webkoding og WordPress.

Bell design har ingen faste ansatte (utenom Vegard), men leier inn folk etter behov.

Bell design ønsker å gi best mulig produkter til en svært konkurransedyktig pris. Vi har kunder fra hele Norge, i alle bransjer.

En firmalogo og en nettside er svært viktig for alle bedrifter som ønsker å fremstå som profesjonelle og seriøse. Logoen til bedriften og nettsiden til bedriften fungerer som en byggestein i markedsføringen av ditt selskap. Det blir mer og mer populært å ha en unik firmalogo og en unik nettside for bedrifter.

Hvorfor velge oss?

Kunnskap og erfaring. Vi har flere års erfaring, og kan faget godt. 

100% fornøyde kunder. Vi har følgende motto: 100% fornøyde kunder. Vi ønsker å jobbe med deg til du er helt fornøyd.

Ingen betaling på forskudd. Du betaler ingenting om du ikke er fornøyd etter første utkast. Derfor er det helt bekymringsfritt å starte en prosess hos oss.

Ønsker du å snakke med oss, så ta kontakt ved å klikke på knappen under. Du binder deg ikke til noe, og en prat med oss er helt uforpliktende.

om-oss2